top of page
Jeg  tar kurs og holder meg oppdatert på nye metoder hele tiden, her er noen av diplomene mine som viser at jeg har kompetanse innen permanent makeup og fjerning av tatovering. Hos meg vil få en trygg veiledning og behandling.

Basis permanent make-up

Jeg har tatt kurs i basis permanent make-up eyeliner og lepper utført med maskin, dette gjør at jeg håndterer denne teknikken og kan gjøre et nøyaktig og perfekt arbeid.

Microblading

Jeg har fullført kurs for microblading, som er en manuell metode,  fra den mest kjente Branko Babic fra microbladingakademiet.

Diplom blir uttdelt når kursdeltager behersker metoden fordi denne metoden er ikke bare teori, men også en praktisk metode.

PhiLings

Med denne metoden kan jeg forbedre huden ved å myke linjer, fjerne rynker og løfte tunge øyelokk og gir et sunnere og yngre utseende.

IMG_0268.jpg

Lash filler (vippeløft)

Vippeløft er løft av dine naturlige vipper. 

Produktene er laget for å gjøre vippeløft spesielt til en tryggere og bedre behandling. Både for behandler og kunde. Som behandler skal du kunne stole på at produktene produseres i henhold til alle EUs regler. Alle In Lei produkter produseres i Italia. Og alt går igjennom nøyaktige tester for å sjekke resultater og virkning, dette har resultert i at kunden kan stole på at vippene blir tykkere og bedre av denne behandlingen - når den blir utført korrekt. Ulikt alle andre systemer.

.

IMG_0269.jpg

Brynslaminering
m/Inlei Brow Bomberal

Brow Bomber er en oppgradert versjon av brynslaminering som er mer effektiv, men også mer skånsom mot huden og etterlater et fint og naturlig resultat som varer 4-8 uker. Hårstrukturen endres og hårene får en mer ryddig hårretning som både kan fluffes opp/og eller temmes. Det er en veldig fin behandling for å gi uttrykk av fyldigere bryn og bedre symmetri. Behandlingen inkluderer farging.

Tattoo removal

Jeg har fullført kurs der jeg kan fjerne uønsket gammel tatovering enda mer skånsomt for ansikt med maskin. Metoden er et godkjendt legemiddel og utføres uten laser. 

bottom of page