top of page

Behandlinger og prisliste

INLei

Vippeløft og brynslaminering 

Vippeløft med en trygg og bedre behandling.
Brynslaminering m/ Inlei Brow Bomber

image3.jpeg
image0.jpeg
image1.jpeg
image2.jpeg

KORT OM IN LEI

Produktene er laget for å gjøre vippeløft spesielt til en tryggere og bedre behandling. Både for behandler og kunde. Som behandler skal du kunne stole på at produktene produseres i henhold til alle EUs regler. Alle In Lei produkter produseres i Italia. Og alt går igjennom nøyaktige tester for å sjekke resultater og virkning, dette har resultert i at kunden kan stole på at vippene blir tykkere og bedre av denne behandlingen - når den blir utført korrekt.

IN LEI LASH FILLER

EN REVOLUSJON INNENFOR VIPPELØFT:

• Ingen produkter finnes like som In Lei, løsningen Filler 3 er laget og patentiert av In Lei.

• Det er kliniskt bevist ved forskingsinstitutt i Milano at Lash Filler behandling vil gi deg naturlig 24% tykkere vipper ved gjentatte behandlinger.

 

Vippeløft med Inlei lash filler 

Vippeløft er løft av dine naturlige vipper. Med lite vipper blir det en liten effekt, med mye naturlige vipper blir det mye effekt. Både kvinner og menn kan få et vippeløft. 

Varigheten på vippeløft er 4-8 uker, avhengig av vippens syklus, lengde og kvalitet. 

Vippeløft m/Inlei Lashfiller er en ny type vippeløft behandling. Beste vippeløft-produktet på markedet og er mer avansert enn vanlig vippeløft. Lashfilleren øker og stimulerer keratinproduksjon. Gir sunnere, tykkere og ofte lengre vipper ved gjentatte behandlinger.

 

Brynslaminering m/ Inlei Brow Bomber

Brow Bomber er en oppgradert versjon av brynslaminering som er mer effektiv, men også mer skånsom mot huden og etterlater et fint og naturlig resultat som varer 4-8 uker. Hårstrukturen endres og hårene får en mer ryddig hårretning som både kan fluffes opp/og eller temmes. Det er en veldig fin behandling for å gi uttrykk av fyldigere bryn og bedre symmetri. Behandlingen inkluderer farging.

PRISER PÅ VIPPELØFT OG BRYNSLAMINERING

vipper.jpeg

Vippeløft
Vippeløft med INLei lash filler

Pris

Kr. 850,-

Brune øyne

Henna brows 
- Bryns forming med Henna farge

Henna farge sitter 2-3 uker lengre i hårene enn vanlig farge og er mildere for huden. Den gir mye pigment også til huden de første dagene/uken etter behandling. Optimalt for deg som har lite hårvekst i brynene eller som liker en typisk pudder bryn effekt. 

 

Ny påfyll innen 4 uker kr. 550,-

Pris

Kr. 650,-

IMG_0258.jpg

Brynslaminering
Brynslaminering m/Inlei Brow Bomber

Pris

Kr. 850,-

Full pakke.jpg

Pakkepris
- bryn laminering+vippeløft
 

Pris

Kr. 1.600

lange vipper

Form og farge 
- Bryn/vipper
Kun farging av bryn/vipper kr. 350-,

Pris

Kr. 450,-

bottom of page