top of page

Behandlinger og prisliste

fra Seba Permanent makeup

PERMANENT MAKEUP

Liker du ikke å vise deg uten sminke

- ta permanent makeup.

Teknikken består av å tilføre pigment til huden ved hjelp av et veldig fint blad bestående av mange små nåler på rekke. Fordi fargen implanteres nærmere hudoverflaten enn ved tradisjonell tatovering, ser hårstråene veldig skarpe og naturlige ut.

Metoden er ideell for alle som vil fremheve brynene, øynene eller leppene sine. Jeg har farger matches dine egen naturlige farger i fjeset eller ønsker du farger som   . Resultatet er lekre, naturlig og fyldigere bryn. Brynene virker mørkere med en gang, men fargen lysner ca. etter 2-3 uker så det må et eller to påfyll til behandlingen er helt ferdig. Da kan jeg ta en vurdering utifra resultatet og hvordan huden har reagert. Dette varierer fra hudtype til hudtype. Når behandlingen er fullført anbefales én behandling i året for å holde på formen og fargen.

Ved fjerning av uønsket gammel tatovering, benytter jeg PhiRemoval og Rejuvi Removal metoden som er skånsomme for huden.

Permanent makeup og tatoveringer fjernes med maskin eller for hånd, fra ansikt og kropp. Metoden er et godkjent legemiddel og utføres uten laser. Fjerning av tatoveringen eller dårlig PMU kan ta mer enn en behandling, men vil være umiddelbart synlige allerede etter første behandling. Hvis bare epidermis er berørt, er det vanligvis ingen spor eller arr fordi grunnlaget celler i epidermis er i stand til å fornye seg helt.

TATTOO REMOVAL

Har du en uønsket gammel tatovering 

- fjern den på en skånsom måte.

PhiLings

Ønsker du en yngre hud uten plastisk kirurgi

- fjern rynker og aldersflekker.

Phi-ion behandlingen erstatter flere unødvendige plastisk kirurgi da den retter ut og korrigerer blant annet:

Rynker i ansiktet, acne arr / strekkmerker, tunge øyelokk, aldersflekker, hake- og nakkeløft m.m.

 

Teknologien går ut på at Phi-Ion pennen framhever ionisering av gasser fra atmosfærisk luft for å skape mikroelektronikk utladning. Disse strålene trenger inn i de øverste lagene i huden som skaper umiddelbar sammendragning av fibrene i huden. Resultatet er strammere og yngre hud, spesielt rundt øyepartiet med fine rynker eller tung øyelokk.

Med peeling aktiverer hudens metabolisme og avgifting ved å øke blodsirkulasjonen, forbedrer mikrosirkulasjonen, forsyne huden med oksygen og næringstoffer aktiverer huden reparasjonsmekanismer gjennom målrettet, kontrollerte irritasjon huden er optimalt forberedt på og mottakelig for etter følgende produkter og behandlinger forbedrer hudfarge uten synlig tegn til peeling virkeområde:

 

En forebyggende anti-aging behandling (også for hender, hals og bryst) en rask og svært effektiv regnerativ behandling effektivt støtter og følger bleking behandlinger optimalt forbereder huden for en stamcellebehandling som en kroppsbehandling for å korte intervaller som en intensiv behandlings serie.

Urte peeling

Fjern døde hudcellerog myk opp huden

Vippeløft/Brynslaminering

Ønsker du en yngre hud uten plastisk kirurgi

- fjern rynker og aldersflekker.

Vippeløft med Inlei lash filler 

Vippeløft er løft av dine naturlige vipper.

Vippeløft m/Inlei Lashfiller er en ny type vippeløft behandling. Beste vippeløft-produktet på markedet og er mer avansert enn vanlig vippeløft. Lashfilleren øker og stimulerer keratinproduksjon. Gir sunnere, tykkere og ofte lengre vipper ved gjentatte behandlinger.

 

Brynslaminering m/ Inlei Brow Bomber

Brow Bomber er en oppgradert versjon av brynslaminering som er mer effektiv, men også mer skånsom mot huden og etterlater et fint og naturlig resultat som varer 4-8 uker. Hårstrukturen endres og hårene får en mer ryddig hårretning som både kan fluffes opp/og eller temmes. Det er en veldig fin behandling for å gi uttrykk av fyldigere bryn og bedre symmetri. Behandlingen inkluderer farging.

bottom of page