top of page

Behandlinger og prisliste

Urte peeling

Fjern døde hudceller
og myk opp huden

Behandling av ulike aldringstegn, solskader, fine linjer, ujevn overflate, store porer, og akne. Den passer for alle hudtyper og hudfarger.

Med peeling aktiverer hudens metabolisme og avgifting ved å øke blodsirkulasjonen, forbedrer mikrosirkulasjonen, forsyne huden med oksygen og næringstoffer aktiverer huden reparasjonsmekanismer gjennom målrettet, kontrollerte irritasjon huden er optimalt forberedt på og mottakelig for etter følgende produkter og behandlinger forbedrer hudfarge uten synlig tegn til peeling virkeområde:

 

En forebyggende anti-aging behandling (også for hender, hals og bryst) en rask og svært effektiv regnerativ behandling effektivt støtter og følger bleking behandlinger optimalt forbereder huden for en stamcellebehandling som en kroppsbehandling for å korte intervaller som en intensiv behandlings serie

 

Hva er herbs2peel? (H2P) er en meget vellykket naturlig og utprøvd metode for peeling regenerering (fornyelse av hud) basert på en blanding av rene urter. H2P er basert på en sammensetning av naturlige ingredienser, helt fri for kjemiske stoffer, syntetiske bindemidler og skuremidler; helt uten noen giftige bivirkninger. Den naturlige blandingen inneholder proteiner, karbohydrater, vitaminer, enzymer, phytohormones, mineralsalter , tanniner og sporelementer

.

PRISER PÅ URTE PEELING

image1.jpeg

B peeling

Pris

Kr. 1.650,-

C_peeling.JPEG

C Peeling

Pris

Kr. 4.100,-

B-Peel Prøv Beautypeel - passer alle hudtyper ! Vår Beauty Peel Booster har de beste fordelene i en enkelt behandling ! 14 forskjellige typer av rene urter som sammen gir deg strålende effekter. Behandlingen etterlater huden strålende, forfrisket og med en fantastisk glød. Vi tilpasser behandlingene til alle hudtilstander og den er heilt uten nedetid. Hvorfor velge Herbs2Peel Beauty Peel? Denne behandlingen er en effektiv løsning utviklet med flere fordeler for å forbedre hudens helse og glatthet, som inkluderer: Gusten hud , kviser , reguleing av sebumproduksjonen, rensing av porene, avgifter vev, regulerer hudmetabolismen ved å øke blodsirkulasjonen og ikkje minst anti-aging profylakse og forbedring av hudkonturer ved å stramme porene.

C-Peel C-Peelen er en "korrigerende" og dyp peeling - et positivt alternativ til andre hud foryngelsesmetoder, helt uten negative bivirkninger. I motsetning til kjemiske peelinger og laser som skaper en kontrollert skade på huden for å generere ny cellevekst, så penetrerer urtesammensetningen i H2P dypt inn i huden og resulterer i en fantastisk fornyelse skapt av stoffer med aktive regenererende egenskaper. C-Peelen fungerer på din hud din og gir deg et fantastisk og og mer naturlig resultat på bare 5 dager! Oppdag en av verdens mest annerkjente Peeling metoder. Peelingen uføres bare i klinikk og av godkjente hud terapauter, hudleger og estetikere verden over. H2P er en velprøvd metode, med over 50 års erfaring og en rekke suksesshistorier. H2P er TRYGT, effektivt behandle de fleste hudlidelser.

2.jpeg
3.jpeg
1.jpeg
Alex.JPG
IMG_2845.jpg
IMG_8289.jpg
42E26F15-7E86-43D4-A045-0FFB6045FA83.JPG
bottom of page