Behandlinger og prisliste

TATTOO REMOVAL

fjerning av tatovering fra ansikt og kropp

Har du en uønsket gammel tatovering 

- fjern den på en skånsom måte.

Jeg bruker PhiRemoval og Rejuvi Removal for å fjerne uønsket gammel tatovering, disse er metoder som er skånsomme for huden. Permanent makeup og tatoveringer fjernes med maskin eller for hånd, fra ansikt og kropp. Metoden er et godkjent legemiddel og utføres uten laser.

Tattoo fjerning verktøyet brukes på en lignende måte som tatovering eller mikropigmentering. Ved å bruke det samme utstyret begynner tatoveringsutvinningsformelen å fungere nesten umiddelbart etter å ha tegnet den opprinnelige tatoveringsfarge, som beveger seg oppover gjennom huden. Skurven som inneholder tatoveringsfarge, dannes på det behandlede området de neste dagene. Under helbredelse ekstraherer huden mer og mer uønsket farge. Skorpe som inneholder tatoveringsfarge, dannes over det behandlede området i løpet av de neste dagene. Som huden helbreder, blir enda mer uønsket tatoveringsfarge trukket ut. Etter prosedyren og så lenge du har skur på huden, hold det behandlede området tørt. Fjerning av tatoveringen eller dårlig PMU kan ta mer enn en behandling, men vil være umiddelbart synlige allerede etter første behandling. Hvis bare epidermis er berørt, er det vanligvis ingen spor eller arr fordi grunnlaget celler i epidermis er i stand til å fornye seg helt.

PRISER PÅ TATTOO REMOVAL

Tattoo remover, bryn

Fjerning av tatovering på bryn

Kr. 3.500,-

Fjerning av uønsket eller gamle tatovering på bryn.

Tattoo remover, eyeliner

Fjerning av tatovering på eyeliner

Kr. 3.850,-

Fjerning av uønsket eller gamle eyeliner tatovering.

Tattoo remover, lepper

Fjerning av tatovering på lepper

Kr. 4.500,-

Fjerning av uønsket eller gamle tatovering på lepper. 

Tattoo remover, kropp

Fjerning av tatovering på kropp

Etter konsultasjon

Fjerning av uønsket tatovering på kropp. Prisen blir satt etter en konsultasjon for å se omfanget ved fjerning av tatoveringen.

Please reload

Ta kontakt for spørsmål eller bestilling

© 2015 Seba Permanent Makeup. Utformet av LKH Grafisk Service AS